Ce înseamnă pentru tine o apă bună? Apă rece de izvor băută în căușul palmei direct de pe munte? Apă naturală, pură, izvorâtă din bogăția naturii, departe de „lumea dezlănțuită”? Apă pe care vrei s-o iei acasă cu orice preț deoarece știi că e sănătate curată, elixir pentru minte și corp? Ei bine, apa Aur’a are toate aceste calități și ceva în plus: coloizi de aur și argint.
Povestea acestei ape miraculoase, pe care de acum o poți bea și acasă, în tihna căminului tău, începe undeva prin 2016 când doi oameni de afaceri din Timișoara, Horațiu Rada și Eleodor Coptil, și-au pus în gând să aducă pe bursa apelor din România o apă premium, de lux, care să fie apreciată și nelipsită de pe mesele celor mai extravagante restaurante. Și au reușit, deoarece au găsit cel mai valoros izvor cu apă din munții Banatului, izvorul Ursoanea, din Cracul de Aur. Această apă este cu totul specială, net superioară celorlalte ape românești sau din afara țării deoarece are o alcalinitate naturală, un ph de peste 8.25 și este îmbogățită natural cu coloizi de aur și argint, dar și minerale cu proprietăți benefice pentru organism.
Ceea ce face această apă cu totul deosebită este atât conținutul unic, deoarece este o apă naturală cu aur coloidal , cât și procesul de îmbuteliere în sine. Apa este transportată pe un traseu foarte scurt de sursă, o conductă de 47m, pentru a nu-și pierde calitățile și pentru a păstra un debit constant, caracteristică ce îi conferă certificarea de apă premium și o clasează în topul celor mai bune ape din lume. Aceasta este captată la aceeași temperatură cu care iese din pământ, un aspect important deoarece influențează calitatea apei.
Pentru toate aceste calități apa Aur’a a primit multe premii și certificări care au facut-o apreciată în întreaga lume și preferată la evenimente importante, așa cum este Festivalul Internațional de Film de la Cannes, un eveniment cultural de mare prestigiu care se desfășoră în fiecare an în luna mai în Franța.
Un alt premiu important este Diamond Taste Award, oferirea de trei stele ( punctajul maxim care se oferă) pentru cea mai bogată apă românească, care a fost decernat la unul dintre cele mai mari și exigente institute de profil: International Taste Institute din Bruxelles, în 2016 – care este dedicat în exclusivitate testării și promovării produselor alimentare și băuturilor și care adună cei mai buni experți gastronomi, bucătari și somelieri.
În următorii ani apa Aur’a și-a menținut această poziție, fapt ce i-a adus distincția Crystal Taste Award, acordată produselor care obțin trei stele în trei ani consecutivi.
Totodată, este al șaptelea an la rând când apa românească Aur’a este premiată de acest institut faimos în cadrul căruia se analizează produse din aproape 100 de țări, fiind prima dată când un produs românesc obține acest titlu atât de important.
Această recunoaștere internațională certifică faptul că apa Aur’a este o apă premium, de cea mai bună calitate, cu un gust aparte – ușor pământiu, unic în România, gust ce este dat de particulele de aur și argint care se găsesc în compoziția ei, dar și de mineralele existente, cu proprietăți benefice pentru organism. Totodată, această apă alcalină, cu un ph de peste 8.25 % este are ca destinație zona de lux, fiind în topul topul preferințelor celor mai elegante restaurante și hoteluri din întreaga lume. Amintim doar câteva țări și orașe: New York, Dubai, Viena, Nisa, dar și restaurante din China, Tenerife, Elveția, Italia și SUA.
Totodată, apa Aur’a a fost amfitrion la gala de caritate IRA Franța – Africa organizată de Academia Prințesei Grace de Monaco, cu ocazia Grand Prix-ului de la Monaco, ediția 75, dar și la deschiderea sezonului de Yachting de la Saint Tropez.
Aceasta este apa Aur’a, apă premium cu alcalinitate naturală, ph de peste 8.25% și conținut îmbogățit de natură cu aur și argint.