fbpx
Banner apa

MIRACOLUL DIN MUNȚII ROMÂNIEI

Magia Naturii

Munţii Banatului, nici prea înalţi, nici prea joşi, acoperiţi de păduri de foioase şi pajişti, scăldaţi de soare blând şi vânturi prietenoase, ascund tainic bogăţii neştiute şi comori nevăzute. AUR’A o bijuterie în formă lichidă, pură, îmbogățită natural, specială, unică, apă provenită dintr-un izvor subteran, direct din inima muntelui, dintr-o zonă sălbatică, unde natura se manifestă în voie într-o libertate totală, neatinsă de activități industriale sau agricole, încremenită parcă într-un calm absolut.

Izvorul apei AUR’A se numeşte Ursoanea, denumire moștenită din vremuri străvechi. Apa coboară de pe munte, prin inima lui, și ”spală” Cracul cu Aur, un masiv cunoscut ca loc de extracție al aurului, încă din vremea dacilor.

Grație orientării orizontale a șisturilor, apa trece lin și se îmbogățește cu elemente. Din locul în care izvorăşte este captată şi transportată doar 47 de metri prin conductă până la locul unde este îmbuteliată în sticlă.

Banner apa

Echilibrul Perfect

Apă naturală de izvor alcalină ce conține în mod natural coloizi de aur, argint și minerale perfect echilibrate. Apă îmbuteliată în sticle de sticlă, în forma sa pură lăsată de natură după cele mai exigente sisteme de calitate și siguranță alimentară.

HIDROGEN
OXIGEN
AUR
ARGINT
Banner apa

Mai puțină sare, mai multă sănătate

Energie și hidratare de calitate

Sănătate la sticlă: nu conține nitriți sau nitrați.

Apă alcalină aduce starea de bine și accelerează metabolismul

Antioxidant natural: protejează celulele împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi

Bogată în nutrienți și minerale