Apa Aur’a este miracolul din munții Banatului datorită conținutul său bogat în coloizi de aur și argint precum și minerale importante pentru organism, dar și a locului din care este captată: masivul Cracul de Aur, izvorul Ursoanea. Datorită acestor calități remarcabile, apa Aur’a a obținut numeroase recunoașteri și premii, fiind un exemplu de excelență pentru produsele românești. Această apă este nelipsită din restaurantele de lux, atât în țară, cât și în străinătate având o prezență de top la cele mai mari târguri de profil din China și Dubai, urmând ca anul următor să participe la cel din Japonia. Acest lucru demonstrează încă o dată angajamentul său continuu pentru excelență, precum și implicarea constantă în promovarea valorilor românești.
Apa Aur’a este apă minerală de cea mai bună calitate, puritatea ei fiind recunoscută de cele mai exigente foruri internaționale; apa Aur’a înseamnă înainte de toate respect pentru natură și tradiție precum și cele mai înalte standarde de calitate.
Iată o parte dintre cele mai importante distincții pe care le-a primit, fapt ce a clasat-o în topul apelor premium din întreaga lume:
Premiul Diamond Taste Award, ce a fost decernat la prestigiosul institut International Taste Institute din Bruxelles, din 2016 – care este dedicat în exclusivitate testării și promovării produselor alimentare și băuturilor și care adună renumiți experților gastronomi, bucătari și somelieri. Apa Aur’a a primit 3 stele de aur, punctajul maxim posibil acordat, fiind primul produs românesc care a obținut acest rezultat.
În următorii patru ani la rând, apa Aur’a și-a menținut această poziție, fapt ce i-a adus distincția Crystal Taste Award, acordată produselor care obțin trei stele în trei ani consecutivi.
Este al șaptelea an la rând când apa românească din Munții Banatului este premiată acest institut faimos, această distincție certifică faptul că apa alcalină Aur’a este un produs premium, de cea mai bună calitate, cu un gust aparte, unic în România, gust ce este dat de particulele de aur și argint care se găsesc în compoziția ei, dar și de mineralele existente, cu proprietăți benefice pentru organism.
De asemenea, apa românească Aur’a și-a câștigat un binemeritat loc de cinste la cele mai nișate și exclusiviste locații. Este vorba de festivalul de la Cannes, gala de caritate IRA Franța – Africa organizată de Academia Prințesei Grace de Monaco, cu ocazia Grand Prix-ului de la Monaco, ediția 75, dar și la deschiderea sezonului de Yachting de la Saint Tropez, fiind și furnizorul de apă al Casei Regale din România.
Aceasta este nelipsită în restaurante excusiviste din toate colțurile lumii, la prețuri speciale: New York, Dubai, Viena, Nisa, dar și restaurante din China, Tenerife, Elveția, Italia și SUA.
Horațiu Rada, unul dintre fondatorii companiei AUR’A MINERAL WATER, spune despre apa Aur’a că „este un lucru viu și nu poate să nu te învioreze o asemenea apă cu o astfel de energie.” Și așa este, deoarece modul în care este captată din munții Banatului este unul unic , și anume direct de la sursă, la aceeași temperatură cu care iese din pământ, pentru a-și păstra un ph de 8.25 și un debit constat, ceea ce-i conferă și calitatea premium.
Apa Aur'a este gustul desăvârșit al celei mai bune ape românești.