fbpx

Apa Aur’a - premiată în țară și peste hotare

  • By Echipa Aur'a
  • 30/07/2024

Apa Aur’a, supranumită și miracolul din munții Banatului, este unică în România datorită conținutului său bogat în coloizi de aur și argint, calități pentru care a primit nenumărate distincții și premii, în premieră pentru un produs românesc, motiv pentru care este nelipsită în restaurantele exclusiviste din țară, dar mai ales din străinătate.

Un astfel de premiu important pentru cea mai bogată apă românească, apa Aur’a, este premiul Diamond Taste Award, ce a fost decernat la prestigiosul institut International Taste Institute din Bruxelles, din 2016 – care este dedicat în exclusivitate testării și promovării produselor alimentare și băuturilor și care adună renumiți experților gastronomi, bucătari și somelieri. Apa noastră românească a primit 3 stele de aur, punctajul maxim posibil acordat, fiind primul produs românesc care a obținut acest rezultat. În următorii patru ani la rând, apa Aur’a și-a menținut această poziție, fapt ce i-a adus distincția Crystal Taste Award, acordată produselor care obțin trei stele în trei ani consecutivi.

Este al șaptelea an la rând când apa românească din Munții Banatului este premiată acest institut faimos în cadrul căruia se  analizează produse din aproape 100 de țări, fiind prima dată când un produs românesc obține acest titlu atât de important.

Această distincție certifică faptul că apa alcalină Aur’a este un produs premium, de cea mai bună calitate, cu un gust aparte, unic în România, gust ce este dat de particulele de aur și argint care se găsesc în compoziția ei, dar și de mineralele existente, cu proprietăți benefice pentru organism. Totodată, această apă alcalină, fără nitriți și cu un ph de peste 8.25 % este în topul preferințelor cu exclusivitate în zona de lux. Amintim doar câteva țări și orașe în care apa românească Aur’a și-a câștigat un binemeritat loc de cinste la cele mai nișate și exclusiviste locații. Este vorba de festivalul de la Cannes, gala de caritate IRA Franța – Africa organizată de Academia Prințesei Grace de Monaco, cu ocazia Grand Prix-ului de la Monaco, ediția 75, dar și la deschiderea sezonului de Yachting de la Saint Tropez. Totodată, aceasta este prezentă în restaurante din toate colțurile lumii, la prețuri speciale: New York, Dubai, Viena, Nisa, dar și restaurante din China, Tenerife, Elveția, Italia și SUA.

Apa Aur’a izvorăște din inima munților Banatului, din masivul Cracul de Aur, un loc atât de căutat și exploatat încă din vremea dacilor, datorită zăcămintelor de aur și argint de aici.

Această apă premium, unică în România, este filtrată prin mai multe etape pentru a putea fi consumată în starea ei pură, fără să piardă nimic din compoziția care a făcut-o atât de faimoasă pe piața de profil, fiind un produs premium destinat pieței HoReCa din România, dar mai ales din străinătate.

Acest miracol cu aromă ușor pământie – cum a fost descrisă într-un restaurant de lux din Paris – pentru a fi un jucător redutabil pe piețele de profil din țară și din afară a trebuit să treacă printr-o serie de teste pentru a obține toate certificările necesare și de la la cele mai exigente institute din lume, astfel încât să se bucure de recunoaștere internațională și să i se valideze toate calitățile de necontestat și de neegalat. Chiar Guvernul Emiratelor Unite a certificat apa Aur’a ca marcă de încredere a statului emiratez.

Horațiu Rada, unul din fondatorii companiei AUR’A MINERAL WATER, spune despre apa Aur’a că „este un lucru viu și nu poate să nu te învioreze o asemenea apă cu o astfel de energie.”

Acesta este drumul apei românești Aur’a, unică în țară și în afara ei, un drum ce pornește din munții Banatului și care nu se oprește până nu va fi cucerit fiecare înălțime.

 

Logo Apa Aur'a

Echipa Aur'a

Recommended For You